Rakennussuunnittelutoimisto Turunen & Räisänen Ky

Taloudellista suunnittelua &
perinteikästä osaamista

Olemme Kuopiossa toimiva vuonna 1970 perustettu monipuolinen rakennussuunnittelutoimisto. Erityisosaamisalueitamme ovat arkkitehti-, rakennus- ja rakennesuunnittelu sekä hankesuunnitelmien laadinta. Suunnittelemme pitkäkestoisia ja toimivia ratkaisuja kohteen erityispiirteet huomioiden. 

+6000
valmistunutta kohdetta

50
vuotta kokemusta

14
ammattilaista apunasi

Arkkitehtisuunnittelu

Jokainen suunniteltava kohde on yksilöllinen. Huomioimme arkkitehtisuunnittelussa yksityiskohdat, joista muodostuu yhtenäinen kokonaisuus. Suunnittelussa hyödynnämme tietomallinnusta sekä virtuaali- ja 3D-ohjelmistoja.

Arkkitehtisuunnittelu

Jokainen suunniteltava kohde on yksilöllinen. Huomioimme arkkitehtisuunnittelussa yksityiskohdat, jotka muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Hyödynnämme suunnittelussa tietomallinnusta sekä virtuaali- ja 3D-ohjelmistoja.

Rakennesuunnittelu

Toteutamme rakennesuunnittelua kestävyyden ja toimivuuden periaatteita noudattaen. Yli 50-vuoden kokemus takaa ammattitaidon huomioida jokaisen kohteen erityisvaatimukset.
Lopputuloksena kustannustehokasta suunnittelua laadusta tinkimättä. Meillä on käytössä 3D suunnittelu- ja laskentaohjelmistot. Lisäksi teemme rakenteiden akustiikkalaskelmia ja suunnittelua.